19 Ocak 2015 Pazartesi

Yabancı Dilinizi Mükemmelleştirin

Her dönem tüm dünyanın değişik şehirlerinden yaklaşık 600.000 istekli öğrenci yabancı dil eğitim kurslarına iştirak etmek ve çok daha fazla insan ise hem yabancı dil becerilerini mükemmelleştirmek hem de Mühendislik, Moda yada Matematik gibi branşlarda eğitim görmek için İngiltere’ye gelmeyi tercih ediyor.


Siz de eğer yurtdışı eğitiminizi İngiltere’de tamamlamak istiyorsanız bu yazılanlara dikkat etmelisiniz..


Her yaş grubuna ve beceriye göre kurslar: İngiltere’ye gelerek geleceğiniz ve okul maksatlarınız için ya da sadece eğlence için İngilizce eğitimi alabilirsiniz. Bunun dışında farklı bir eğitim dalının yanı sıra da yabancı dil eğitimi alabilirsiniz.


Nitelik güvencesi: Britanya’daki onay verilmiş İngiltere dil okulu kurumları kaliteli eğitim, konaklama, refah desteği ve destek ölçünlerini temin etmek için sistemli olarak teftiş edilmektedir.


İngilizcenin temel yeri: Birleşik Krallık’a ayak bastığınız andan itibaren çevrenizi asıl dili İngilizce olan birçok kişi çevreleyecektir, böylece yabancı dilinizi natürel ortamında uygulama yapma şansına sahip olursunuz. İngilizce becerinizin kısaca bir süre süresince önemli bir tutumda ilerleyeceğini göreceksiniz.


Benzersiz bir yaşamsal tecrübe: Birleşik Krallık’ta İngilizce dilini öğrenmek aynı zamanda bütün dünyadan yeni arkadaşlar ile tanışmak ve hem İngiltere’nin kültürünü, tarihini hem de iyi kırsal alanlarını, şehir merkezlerini gezmek için müthiş bir fırsattır.


İngiltere’de bir dil kursuna kayıt olanların iş hayatında her zaman daha başarılı olacağını unutmayın! İngiltere’de de dil eğitim almak için işlemlere geç kalmadan başlayın!









Yabancı Dilinizi Mükemmelleştirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder