31 Ocak 2015 Cumartesi

Amerika"da Dil Okulu

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki üniversitelerin müracaat zamanları çoğunlukla erken dönemde son bulur. Eğitim almayı planladığınız zamandan aşağı yukarı bir sene öncesinde üniversitelere başvurunuzu yapmalı ve ihtiyacınız olan belgeleri hazırlamalısınız.


Amerika Birleşik Devletleri Kolej ve Üniversitelerine müracaat edebilmek için son müracaat gününden önce kayıt belgesini doldurmanız ve kayıt ödemesini yapmanız gerekmektedir. Aynı zamanda okullar, ortalamanızı gösteren transkriptinizi, öğretmenlerinizden alacağınız akademik tavsiye mektuplarını, TOEFL, SAT, GRE ve GMAT gibi testlerden almış olduğunuz puanları müracaatınızla beraber göndermenizi isteyecektir. Bu pozisyonda öncelikli olarak İngilizce seviyenizi geliştirmek için bir dil öğrenimine başlamanız gerekmektedir.


Uluslar arası öğrenci olarak Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yüksek öğrenim kurumlarından burs alma şansınız oldukça azdır. Sınırlı sayıda verilen maddi desteklerden faydalanmak için İngilizce seviyenizin ve ders notlarınızın mükemmel olması, gerekli olan sınavlardan en üst puanları almanız, okulunuzun veya bölümünüzün en iyi öğrencisi olmanız ve öğretmenlerinizden almış olduğunuz tavsiye mektuplarının akademik başarınızı en yararlı şekilde yansıtması gerekir.









Amerika"da Dil Okulu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder