14 Aralık 2014 Pazar

Yabancı Dilinizi Geliştirin

Her yıl dünyanın ayrı şehirlerinden yaklaşık 600.000 genç İngilizce dil okullarına başvurmak ve çok daha fazla insan ise öncellikle İngilizce dil becerilerini mükemmelleştirmek hem de Mühendislik, Matematik yada Moda gibi dallarda eğitim görmek için Birleşik Krallığa başvuruyor.


Biz de bu yazıda İngiltere dil okulu seçeneklerinin öne çıkan yönlerini sizler için derledik.


İngiltere’de eğitim için esin kaynağı: Okullarda sadece yöneticiyi dinlemek dışında oyunlar oynayacak, sorun çözecek ve fikir ayrılığı nedeniyle tartışmalar gerçekleştireceksiniz. Diğer yandan anlama yeteneğinizi iyi bir seviyeye çıkarmakiçin melodi dinleyebilir, film izleyebilir veya dergilere göz gezdirebilirsiniz. Sonunda ders çalışıyormuş gibi düşünmezsiniz!


Nitelik garantisi: Britanya’daki sürekli kontrol edilen İngiltere dil okulu merkezleri kaliteli eğitim, konaklama, refah desteği ve destek standartlarını gerçekleştirmek için düzenli bir şekilde teftiş edilmektedir.


İngilizce dilinin temel yeri: Britanya’ya ayak bastığınız andan itibaren etrafınızı asıl dili İngilizce olan birçok insan kuşatacaktır, sonunda yabancı dilinizi natürel ortamında uygulama yapma şansını yakalarsınız. İngilizce konuşma yeteneğinizin oldukça kısa bir zaman içinde güçlü bir tarzda gelişeceğini anlayacaksınız.


Benzersiz bir kültürel tecrübe: Britanya’da İngilizce dilini konuşmak aynı anda bütün dünyadan yeni arkadaşlar ile tanışmak ve hem İngiltere’nin kültürünü, tarihini hem de mükemmel kırsal topraklarını, kent merkezlerini tanımak için süper bir fırsattır.


İngiltere’de dil eğitimi almak hayatınızda yapacağınız en güzel şeylerden biri olacaktır. İngiltere’de de dil eğitim almak için işlemlere geç kalmadan başlayın!









Yabancı Dilinizi Geliştirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder