12 Aralık 2014 Cuma

İngiltere Yaz Okulları

Gençler yaz okullarında farklı gençlerle ve farklı tarihlerle karşılaşır. ingiltere yaz kursu boyunca arkadaşlık edeceği değişik kültürden gençlerle iletişim kurabilmek için İngilizce konuşmak zorundadır. Bu da gencin yabancı dil gelişimine yüksek oranda yardım sağlar.


Çoğunlukla erken saatlerde sunulan sınıf içi yabancı dil eğitimi ardından, artan zaman golf, yüzme, dağ bisikleti, buz pateni, basketbol, salsa, futbol, voleybol, badminton, tenis, su topu gibi beden faaliyetleriyle; bilgi yarışmaları, piknikler, partiler, sinema, kareoke, el işi çalışmaları, plaj oyunları gibi çeşitli etkinliklerle veya tarihi mekan ve müze gezileri ile değerlendirilir. Etkinlikler okulların kampüs olanakları ve gençlerin yaşına göre farklılık gösterir.


Yaz kurslarının genç yaştaki öğrenciler üzerindeki en büyük etkilerinden bir tanesi de gençlere özgüven sağlamasıdır. Tanıştığı yeni gençler ve katıldığı farklı aktiviteler yardımıyla sosyal becerilerini geliştirir.


Erken yaşta zamanı değerlendirmek ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilerin katıldıkları yaz okulu programları gençlerin yetişkin dönemlerine önemli bir fayda sağlar. Yaz tatillerini yurt dışında yaz okulu programlarına veya yaz kamplarına katılarak geçiren genç öğrenciler, üniversite ve üniversite sonrası yaşamlarında hem sosyal hem de mesleki anlamda kendini kanıtlayan ve aranan özelliklere sahip olan bir birey olmanın temellerini hazırlamış olur.


Detaylı bilgi için: ingiltere yaz okulu









İngiltere Yaz Okulları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder