22 Aralık 2014 Pazartesi

İngiltere Yaz Kampları

Öğrenciler yaz okullarında farklı insanlarla ve farklı tarihlerle karşılaşır. Pek çok düzenlenen gezi sayesinde bir çok tecrübe edinir ve kampta sunulan etkinliklerle keyifli bir yaz dönemi geçirmiş olur. Bu da gencin yabancı dil gelişimine yüksek oranda yardım sağlar.


Çoğunlukla öğleden önce sunulan sınıf içi dil eğitimi sonrasında artan zaman yüzme, golf, futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, bowling, salsa, su topu, dağ bisikleti, buz pateni gibi spor çalışmalarıyla; piknikler, plaj oyunları, el işi çalışmaları, kareoke, partiler, sinema, bilgi yarışmaları gibi çeşitli etkinliklerle ya da tarihi mekan ve müze seyahatleri ile değerlendirilir. Etkinlikler okulların kampüs olanakları ve öğrencilerin yaşına göre değişiklik gösterir.


Uluslararası geçerliliğe sahip olması ve Türkiye eğitim düzeninde ilk yabancı dil olması sebebiyle genellikle İngilizce dil eğitimi veren yaz kursları seçilir. Malta, Amerika, Kanada ve İngiltere yaz okulu konusunda öne çıkan başlıca ülkelerdir.


Genç yaşta zamanı değerlendirmek ve kendini geliştirmek isteyen kişilerin katıldıkları yaz kampı programları öğrencilerin yetişkin dönemlerine önemli bir fayda sağlar. Yaz dönemini yurt dışında yaz okulu programlarına veya yaz kamplarına katılarak değerlendiren gençler, üniversite ve üniversiteden sonraki hayatlarında hem sosyal hem de mesleki manada istenen özelliklere sahip ve kendini kanıtlayan bir birey olmanın temellerini atmış olur.


Detaylı bilgi için: ingiltere yaz okulu









İngiltere Yaz Kampları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder