26 Aralık 2014 Cuma

İngilizcenizi Geliştirin

Her dönem tüm dünyanın ayrı şehirlerinden 600.000 genç yabancı dil eğitim okullarına katılmak ve çok daha fazla genç ise öncellikle İngilizce dil becerilerini mükemmelleştirmek hem de Moda, Mühendislik veya Matematik gibi alanlarda eğitim görmek için Birleşik Krallığa başvuruyor.


İngiltere’de dil eğitimi almak isteyeceklerin yararlanacakları başlıca imkanlar şunlardır:


Her yaştan insana ve yeteneğe göre kamplar: Birleşik Krallığa gelerek iş hayatınız ve okul düşünceleriniz için veya sadece iyi vakit geçirmek için yabancı dil öğrenebilirsiniz. Bunun dışında değişik bir eğitim branşının yanı sıra da İngilizce eğitimi alabilirsiniz.


Nitelik güvencesi: Britanya’daki onaylanmış İngiltere dil okulu merkezleri kaliteli eğitim, barınma, refah desteği ve destek ölçünlerini gerçekleştirmek için uyumlu bir şekilde kontrol edilmektedir.


İngilizce dilinin asıl vatanı: Britanya’ya gittiğiniz anda yakınınızı anadili İngilizce olan pek çok insan kuşatacaktır, böylelikle İngilizcenizi doğal alanında uygulama yapma şansına sahip olursunuz. İngilizce becerinizin kısa bir müddet süresince önemli bir tutumda ilerleyeceğini göreceksiniz.


Kariyeriniz için hazır olun: İngilizcenizi iyi bir seviyeye çıkarmak yaşamınız için yararlı bir yatırım olacaktır.


İngiltere dil okullarına giderek kariyeriniz için mükemmel bir katkı yapmış olacaksınız. Hemen bir uzmanın yardımıyla İngiltere dil okulu seçeneklerini incelemeye başlayın.









İngilizcenizi Geliştirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder