10 Nisan 2016 Pazar

Hangi Şehirde Yaz Okulu?

Çoğunlukla Temmuz-Ağustos aylarında gerçekleşen Yaz Kursları, İngilizce öğrenirken aynı zamanda birçok kültürel, sosyal ve sportif aktivitelere katılmak isteyen 8-18 yaş aralığındaki öğrencilere hitap etmektedir. yaz okullarının amacı, gençlerin İngilizce becerilerini iyileştirirken, bir yandan da gençlerin farklı millet ve kültürleri {tanımasını|öğrenmesini sağlamaktır.


yaz okulu zamanında gençler haftada 20 saat İngilizce’nin haricinde, haftada en az bir tam gün ve bir yarım gün kent içi ve dışına kültürel seyahatlere katılım sağlamaktadır. Ayrıca haftanın her günü, çoğunlukla öğle sonrasında, çocuklar için sosyal ve sportif aktiviteler düzenlenmektedir.


Yaz Kursları için en çok gidilen ülkeler hiç kuşkusuz İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’dir. Hem İngiltere’de hem de Amerika Birleşik Devletleri’nde üniversite kampüslerinde hazırlanan yaz okulları büyük ilgi çekmektedir. Kişinin yaşı ve daha önce yurt dışında olup olmadığı ülke tercihinde büyük rol oynamaktadır.

Yaz okulları hakkında ayrıntılı bilgiler için http://www.global-yurtdisiegitim.com/yaz-okulu-ana-sayfa/yurtdisi-yaz-okullari sayfasını inceleyiniz.





468X60




Hangi Şehirde Yaz Okulu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder