4 Nisan 2016 Pazartesi

Hangi Şehirde Yaz Kursu?

Genellikle 7. ve 8. aylarda yapılan Yaz Kampları, dil öğrenirken aynı anda farklı sosyal, kültürel ve sportif aktivitelere katılmak isteyen sekiz ile on sekiz yaş arasındaki öğrencilere hitap etmektedir. Yaz Kurslarının hedefi, kişilerin dil bilgilerini iyileştirirken, öbür yandan da insanların başka kültür ve milletleri {tanımasını|öğrenmesini sağlamaktır.


Yaz Kursu sırasında öğrenciler haftada yirmi saat İngilizce’nin yanı sıra, haftada en az 1 tam gün ve 1 yarım gün şehir dışı ve içine kültürel gezilere katılım göstermektedir. Ayrıca haftanın her günü, çoğunlukla öğleden sonra, bireyler için sportif ve sosyal etkinlikler hazırlanmaktadır.


Yaz Kampları için en çok seçilen ülkeler hiç şüphesiz İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’dir. Hem İngiltere’de hem de Amerika’da üniversite kampüslerinde gerçekleşen yaz okulları çok ilgi görmektedir. Bireyin yaşı ve daha önce yurt dışında olup olmadığı ülke seçiminde büyük rol oynamaktadır.

Yurtdışı yaz okulları ile ilgili daha fazla bilgiler için http://www.global-yurtdisiegitim.com/yaz-okulu-ana-sayfa/yurtdisi-yaz-okullari sayfamızı inceleyiniz.





468X60




Hangi Şehirde Yaz Kursu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder