26 Nisan 2016 Salı

Yurtdışı Eğitimin Size Toplam Maliyeti Nedir?

Başka bir ülkede öğrenim mevzusunda en çok merak edilen hususlardan biri de doğal olarak eğitimin tüm maliyetidir. Bütçe planlaması yapmak ve eğitimin maliyetini dürüst bir biçimde hesaplamak hem vize vaktinde hem de öğrenim süresi boyunca avantaj sağlayacaktır.


Öğrenim maliyetinin yanında konaklama maliyeti de yurtdışı eğitiminin tüm maliyetini hesaplarken göz önünde bulundurulmalıdır. Konaklamaya karar alınırken giderlerin yanında, isteklerin belirlenmeli ve bu tercihler doğrultusunda aile yanında konaklama, Kampüs içi/Kampüs dışı yurt konaklaması, otel konaklaması, studio daire gibi alternatiflerden bir tanesinin seçilmesi gerekmektedir. Konaklama türüne, ülkeye, şehre ve süresine bağlı olarak giderler değişiklik gösterebilir.


Yurt dışında öğrenim konusunda eklenmesi gerekli diğer giderler arasında vize, uçak masrafı ve kişisel harcamalar bulunmaktadır. Uçak biletinin olabildiğince erken alınması maliyetin azalmasına yardımcı olabilir. Kişisel harcamalar arasında, yeme-içme, alışveriş ve ulaşım gibi giderler yer almaktadır.
yurtdışı eğitim programları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için http://www.global-yurtdisiegitim.com/ sitesini inceleyebilirsiniz.





468X60




Yurtdışı Eğitimin Size Toplam Maliyeti Nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder